Over ons

Luitjes is de elektrische installateur met kennis over alle elektrische componenten.

Wat 35 jaar geleden begon is nu uitgegroeid tot een professionele onderneming welke is gaan ontwerpen, installeren en beheren van technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra. Dankzij onze veelzijdigheid en integrale aanpak kunnen we onze klanten superieure kwaliteit bieden.

Techniek zit stevig verankerd in ons DNA. Ontwikkelen, installeren en beheren, daar zijn we goed in. Maar vooral: slimme oplossingen bedenken die uw werk gemakkelijker, efficiënter en winstgevender maken.

Bijzonder aan Luitjes is de open, collegiale cultuur en de platte organisatie. Medewerkers zijn flexibel, authentiek en toegankelijk, ze kunnen snel schakelen en staan dicht bij de klanten. Wij streven ernaar een hechte en langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Klanten zien ons als een integere en betrouwbare partner die doet wat hij belooft. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd een locatie dichtbij.

Luitjes is veelzijdig en multidisciplinair. Techniek is onze tweede natuur. Wij hebben verstand van alle technische disciplines. De kennisdeling en uitgebreide ervaring binnen Luitjes is onze grootste kracht. Specialismen zijn duurzame energiesystemen,Led verlichting, brandbeveiliging, CCTV,industrie,Utiliteit,Off-shore, cleanrooms en operatiekamers, keuring NEN 3140, thermische controle en technisch beheer.

Onze aanpakin 3 stappen

Elk project pakken wij zorgvuldig aan zodat we zeker weten dat de klant meer dan tevreden is met het eindresultaat.

Plannen en ontwerpen

Voor een project zorgen we dat we goed contact hebben met de klanten om zo een duidelijk beeld te krijgen van hun wensen. Op basis van deze wensen krijgen we een idee en ontwerpen we hoe het eruit moet komen te zien.

Monteren

Nadat het plan en de tekeningen zijn gemaakt is het tijd om aan de bak te gaan. Onze monteurs zijn monteren de elektrische installaties zeer zorgvuldig zodat het eindresultaat altijd goed is.

Testen en opleveren

Nu is het tijd voor het testen van alle werkzaamheden zodat we zeker weten dat de elektrische installaties werken. Als alles positief is bevonden wordt het opgeleverd bij de klant en kunnen we met succes terugkijken op een mooi project.

Waarom voor Luitjes kiezen?

  • ONZE EXPERTISE

Luitjes laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Door met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen te komen onstaat er een gezamelijke dynamiek. De efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in het financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services.

  • PASSIE VOOR TECHNIEK

Het op een verantwoorde manier inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik is ons dagelijks werk. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. Betrokkenheid bij het bedrijf, bij onze klanten en een passie voor techniek zijn onontbeerlijke waarden.

  • INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Vanuit die vertrekpunten ontzorgt Luitjes haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Luitjes draagt zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Bedrijven: ALIB_2007_Installerende_Bedrijven

Algemene voorwaarden voor Particulieren: AVIC_Installatiewerk_voor_Consumenten

 

TOP