Kom ook werken bij LUITJES.

Bekijk hieronder de vacatures.

Vacatures

Elektromonteur

Als elektromonteur ben je bezig met het installeren, onderhouden, repareren en aanpassen van elektronische installaties voor de utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra.

Ben jij flexibel, toegankelijk en heb je een passie voor techniek? Dan zijn we opzoek naar jou.

Stuur een mail naar vacature@luitjes.com en kom bij ons werken.

Opzoek naar een stageplek?

Ben je opzoek naar een stageplek binnen de techniek? Bij LUITJES hechten we veel waarde aan stagiairs en focussen we op je ontwikkeling als professional en persoon.

Benieuwd of LUITJES bij jou past? Stuur een mail naar vacature@luitjes.com.

Werkvoorbereider/calculator

Dit is een combinatie functie van werkvoorbereider, calculator en verkoper. Hierbij zul je veel contact hebben met leveranciers & opdrachtgevers, maken van werkinstructies en projectcalculaties, materaallijsten maken, het aansturen van monteurs en nog meer. Er is dus afwisseling genoeg, waardoor het nooit saai zal worden.

Ben jij flexibel, toegankelijk, heb je een passie voor techniek en heb je een hands-on mentaliteit? Dan zijn we opzoek naar jou.

Stuur een mail naar vacature@luitjes.com en kom bij ons werken.

Monteur beveiligingssystemen

LUITJES Elektrotechniek is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties, camerabewaking en toegansbeveiliging voor de utiliteits- en woningbouw.

Heb jij een passie voor techniek en vooral bij beveiligingssystemen. Word dan onze beveiligingsspecialist.

Stuur een mail naar vacature@luitjes.com zodat we met elkaar in gesprek kunnen.

Open sollicitatie

Wil jij graag bij LUITJES werken maar staat er geen passende vacature? Dat maakt niks uit. Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen en dan gaan wij opzoek naar een passende functie binnen ons bedrijf.

Mail nu je cv naar vacature@luitjes.com en laat ons weten naar welk vakgebied of functie je voorkeur uit gaat.

Waarom bij LUITJES werken?

 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

  Bij LUITJES zijn wij van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom besteden we veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling om zo je kennis te verbreden.
 • Gezellige collega's

  Naast dat er altijd hard gewerkt wordt kan het ook gezellig zijn. Elke vrijdagmiddag wordt het weekend alvast even doorgenomen met een lekker biertje erbij!
 • Elke dag is weer anders

  Bij LUITJES hebben we verschillende soorten klanten. Dit kunnen grote bedrijven zijn, maar we zijn er ook voor de lokale ondernemers. Hierdoor heb je elke keer weer met andere klanten te maken waardoor elke dag anders is.
 • Markconform salaris

  Met een goede CAO regeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over LUITJES Elektrotechniek

LUITJES is de elektrische installateur met kennis elektrische componenten.

Wat 35 jaar geleden begon is nu uitgegroeid tot een professionele onderneming welke is gaan ontwerpen, installeren en beheren van technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra. Dankzij onze veelzijdigheid en integrale aanpak kunnen we onze klanten superieure kwaliteit bieden.

Techniek zit stevig verankerd in ons DNA. Ontwikkelen, installeren en beheren, daar zijn we goed in. Maar vooral: slimme oplossingen bedenken die uw werk gemakkelijker, efficiënter en winstgevender maken.

Bijzonder aan LUITJES is de open, collegiale cultuur en de platte organisatie. Medewerkers zijn flexibel, authentiek en toegankelijk, ze kunnen snel schakelen en staan dicht bij de klanten. Wij streven ernaar een hechte en langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Klanten zien ons als een integere en betrouwbare partner die doet wat hij belooft. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd een locatie dichtbij.

LUITJES Elektrotechniek is veelzijdig en multidisciplinair. Techniek is onze tweede natuur. Wij hebben verstand van alle technische disciplines. De kennisdeling en uitgebreide ervaring binnen LUITJES is onze grootste kracht. Specialismen zijn duurzame energiesystemen, Led verlichting, brandbeveiliging, CCTV, industrie, Utiliteit, Off-shore, cleanrooms en operatiekamers, keuring NEN 3140, thermische controle en technisch beheer.

 Waarom klanten voor ons kiezen

 • ONZE EXPERTISE

LUITJES laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Door met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen te komen onstaat er een gezamelijke dynamiek. De efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in het financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services.

 • PASSIE VOOR TECHNIEK

Het op een verantwoorde manier inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik is ons dagelijks werk. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. Betrokkenheid bij het bedrijf, bij onze klanten en een passie voor techniek zijn onontbeerlijke waarden.

 • INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Vanuit die vertrekpunten ontzorgt LUITJES haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. LUITJES Elektrotechniek draagt zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Bel dan gerust op 0224 - 29 77 66 of mail naar vacature@luitjes.com.

TOP