Service en Onderhoud

Onderhoud, beheer en services

Vakkundig onderhoud en beheer van uw installaties

U wilt altijd op uw machines en installaties kunnen rekenen. Maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid dus, tegen zo laag mogelijke kosten. Met prestatiecontracten en life cycle costing biedt Luitjes kosten- en continuïteitsgaranties voor de totale levensduur van uw machines en installaties.

Uw machinepark 100% betrouwbaar en altijd beschikbaar

Het succes van uw industriële onderneming staat of valt met de continuïteit van uw machines en installaties. Luitjes zorgt ervoor dat uw machinepark 100% betrouwbaar en altijd beschikbaar is. We hebben specialisten in huis op vele gebieden – van appendages en veiligheid tot verbrandingsmotoren en complete haveninstallaties. Zij voorkomen storingen zo veel mogelijk met preventief onderhoud. Treedt er tóch een storing op? Dan lossen ze deze snel op. Bij u op locatie of in onze eigen werkplaats.

Gebouwbeheersysteem onderhoudt uw installaties tegen lage kosten

Aan gebouwen worden vandaag de dag hoge eisen gesteld. Bewoners of gebruikers ervan hechten steeds meer belang aan bijvoorbeeld het leefklimaat en de technische voorzieningen. De gebouwbeheerssystemen van Luitjes combineren de nieuwste technieken voor comfort (denk aan klimaatbeheersing), communicatie (door informatie-uitwisseling) en veiligheid (bijvoorbeeld brandbeveiliging). En dat tegen zo laag mogelijke kosten.

De voordelen van onderhoud, beheer en service door Luitjes

  • Gegarandeerde beschikbaarheid: Met vestigingen in heel Nederland, een 24-uursservice en korte reactietijden garandeert Luitjes de beschikbaarheid van uw machines en gebouwinstallaties.
  • Op maat gesneden oplossing: We zoeken regelmatig contact met u, zodat we continu op de hoogte zijn van uw wensen en behoeften en onze oplossingen daarop kunnen toespitsen.
  • U voldoet aan alle wet- en regelgeving: Onze onderhouds- en beheerspecialisten zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rond onderhoud.
TOP