Inspectie en keuring

Uniforme werkwijze, één rapportage

Luitjes voert technische inspecties en specialistische metingen uit volgens een landelijk uniforme werkwijze. Hierdoor weet u zeker dat uw installaties aan de nieuwste eisen voldoen.

Bedrijfszeker. Veilig. Comfortabel. Energiezuinig. Die eisen stelt u aan uw gebouw en de technische installaties van uw bedrijf. Zo bereikt u een optimaal productieproces en een prettige werkomgeving. Certificeringen, NEN-normen, nationale regelgeving en Europese richtlijnen ontwikkelen zich voortdurend. Ook verzekeringsmaatschappijen stellen specifieke eisen aan uw onderhoud, inspectie en rapportage.

Verminderde inspanning

Zulke regels, normen en eisen zijn nodig. Zo blijven prestaties, veiligheid, comfort en energie-efficiëntie gewaarborgd. Maar ze brengen veel werk met zich mee. Ook is het vaak moeilijk om het overzicht te behouden. Daarom is het bedrijfsonderdeel TIS in het leven geroepen bij Luitjes. TIS staat voor Technical Inspections & Solutions.
TIS houdt zich uitsluitend bezig met technische inspecties. Deze inspecties worden uitgevoerd volgens een uniforme, landelijke werkwijze. Met de hulp van onze ervaren adviseurs en inspecteurs, weet u zeker dat u altijd aan elke eis voldoet.

Hieronder vindt u alle normen en wetten waarin TIS gespecialiseerd is. Voor al deze disciplines heeft u te maken met één contactpersoon bij u in de buurt. Zo brengt u veelvoud terug naar heldere eenvoud.

TOP