Bereken zelf de jaarlijkse besparing met zonnepanelen

Waarom stroom uit zonne-energie

WAAROM STROOM UIT ZONNE-ENERGIE

DE ZON IS DE GRONDSTOF VAN DE 21STE EEUW

Schaarste aan middelen, aantasting van het milieu en schade aan het klimaat – dit zijn de meest voor de hand liggende nadelen van olie, gas en kolen. Bovendien maken fossiele grondstoffen en energiecentrales en centrale elektriciteitsnetten onze maatschappij afhankelijk van grote bedrijven en ondemocratische regimes. Voor ontwikkelingslanden zijn zulke gigantische infrastructuren toch al onbetaalbaar. Daarom kan een ecologische en sociaal verenigbare energievoorziening in de toekomst alleen worden gewaarborgd door middel van duurzame energie. Ook de kernenergie is geen alternatief want het is niet alleen hoog riskant, maar in werkelijkheid ook duur, eindig en geenszins klimaatvriendelijk.

energie uit de zon

DE VOORDELEN VAN ZONNE-ENERGIE LIGGEN VOOR DE HAND

Zon en zand – de grondstoffen voor zonne-energie stroomopwekking – zijn onuitputtelijk. Binnenkort zal de stroom van het dak goedkoper zijn dan de conventionele elektriciteit uit het stopcontact. De zonne-energie is dus goed op weg om de basistechnologie voor nieuwe economische groei te worden, vergelijkbaar met de stoommachine, auto of computer in het verleden.

ZONNE-ENERGIE HEEFT GEEN ECOLOGISCHE NADELEN

Zonne-energie is onafhankelijk van de elektriciteitsnetten en brandstoffen. Het is de ideale bron voor een grotendeels particuliere, gedecentraliseerde, ecologische, rechtvaardige en overal beschikbare stroomvoorziening. En Duitsland is toonaangevend op het gebied van deze toekomsttechniek.

Uw partner in duurzame energie

Kortom, Luitjes is dé partner in duurzame energie in en om de woning. Kiest u voor duurzaam en schoon, dan komt u al snel uit bij Luitjes. Samen met u leveren wij een wezenlijke bijdrage aan duurzame energie in Nederland.

Kom eens langs (uitsluitend op afspraak) Luitjes is de eerste gespecialiseerde leverancier van zonnestroom systemen met een eigen showroom. Wilt u de producten zelf zien en ons persoonlijk wat vragen stellen dan bent u van harte welkom in onze showroom in Schagen. Maak alvorens wel even telefonisch een afspraak 0224-297766.

TOP