Vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen

Zonnepanelen

Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke prijzen LUITJES levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen gaan besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, wordt de onafhankelijk van energiebedrijven steeds minder en kan de energienota omlaag. LUITJES helpt, wij kunnen u met al uw vragen een passend antwoord geven.

Wij leveren uitsluitend kwaliteitspanelen en vakwerk daar zonnepanelen voor ons geen bijproduct zijn. Ook nemen wij u alle mogelijke zorgen uit handen voor de elektra tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen. 

Inmiddels beseft bijna iedereen het belang van duurzaamheid. Zo zijn er ook vanuit de overheid voordelen opgesteld om het nog aantrekkelijker te maken om zonnepanelen aan te schaffen. 

 

Voordelen van zonnepanelen

 • Energierekening verlagen

  Met zonnepanelen op uw dak, verlaagt u de energierekening en wrodt er zelfs een flink rendement behaald.
 • Groene energie

  U maakt gebruik van uw eigen opgewekte energie waardoor u er zeker van bent dat u gebruik maakt van 'groene' stroom.
 • Nu extra voordelig

  Dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra voordelig.
 • Waarde woning verhogen

  Door de zonnepanelen op het dak van een woning, wordt uw woning gelijk meer waard.
 • Energielabel

  Voor bedrijven geldt dat zij het energielabel van het bedrijfspand vebeteren. Met het oog op de toekomstige milieuwetgeving zeker niet onbelangrijk.

Zonnepanelen duur?

Welnee! LUITJES levert complete zonne-energie oplossingen voor een scherpe prijs. De energie die u zelf opwekt wordt in mindering gebracht op uw energienota.

Uw energierekening naar € 0,-

Een zonnestroomsysteem wekt stroom op. Zodra u minder stroom in uw huis verbruikt dan door het systeem wordt opgewekt, draait de elektriciteitsmeter achteruit. Op het moment dat u meer verbruikt dan dat u opwekt (tijdens de avond en nacht) draait uw meter vooruit. U zit dus nooit zonder stroom en de stroom die u heeft opgewekt in de zomermaanden kunt u zonder problemen in de donkere wintermaanden weer gebruiken. Als uw zonnestroomsysteem op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat u verbruikt zal uw nota € 0,- worden of krijgt u zelfs geld terug van de energieleverancier.

Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt c.a. 3500 kWh (kilowatt uur) op jaarbasis. Met de keuze voor een zonnestroom­ systeem kunt u dus zelf bepalen welk deel u van het stroomver­bruik zelf gaat opwekken. Uw jaarverbruik in kWh kunt u vinden op de jaarlijkse eindafrekening van uw energieleverancier.

PV-systemen

Zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een zeer uiteenlopend uiterlijk, gebruik, prestaties en prijsstelling. De belangrijkste soorten zijn polykristallijn, kristallijn en de dunne film (thin film). Onder de soorten zijn er vele varianten en afmetingen.

Polykristallijn

Dit zijn schijfvormige delen die opgebouwd zijn uit verschillende oriëntaties.
De kleur is niet volledig egaal, door het verschil in reflectie, en is meestal blauw. Polykristallijn heeft een hoog rendement, is op dit moment het meest gangbaar in de markt en heeft een gunstige verhouding.

Mono-kristallijn

De schijfvormige delen zijn opgebouwd uit gelijkmatig gevormde en georiënteerde siliciumkristallen. De kleur is uniform, volledig egaal en meestal Mono-kristallijn geeft in theorie de beste efficiëntie per cel.

Dunne film zonnecellen (thin film amorf)

Dit zijn ultradunne panelen, opgebouwd uit amorf combinatie met kristallijn. Ze zijn zeer gevoelig voor zonlicht en hebben als voordeel dat ze ook in diffuus licht efficiënt elektriciteit kunnen opwek uiterlijk. Het grote nadeel is echter nog dat ze per m² minder WP aan vermogen hebben, waardoor ze van genoemde drie de laagste efficiëntie per m² hebben. Voor de woningbouw met hellende daken zijn ze vooralsnog minder geschikt omdat de dakoppervlaktes in Nederland relatief klein zijn in vergelijking tot bijvoorbeeld België of Duitsland. Er kan daardoor niet altijd aan de vermogensvraag in WP voldaan worden. Er zijn echter wel technologische ontwikkelingen die maken dat de breder toepasbaar zal zijn.

Onze geschiedenis en het klimaat

Wist u dat?

De planeet Aarde al bijna 5 miljard jaar bestaat? En dat de Mens hier pas 125.000 jaar te gast is? We komen dus eigenlijk nog maar net kijken. Toch is het ons in deze korte tijd gelukt de aarde ziek te maken. Door onze aanhoudende drang tot consumeren hebben we de planeet enorm vervuild en verwaarloosd. Eco­systemen zijn hierdoor in de war geraakt. Al deze factoren zorgen voor de opwarming van de aarde. We doen er allemaal een beetje "lauwtjes" over. Maar wanneer de aarde gemiddeld nog 2 graden warmer wordt staat de mensheid op het spel. De aarde zal veranderen in een woestijn. Het is tijd om wakker te worden!

Een van de oplossingen

Het is tijd voor actie. We moeten de aarde weer oppoetsen. Eén van de manieren om dit te doen is door het gebruiken van schone energie. Al sinds ons bestaan gebruiken we de zon om energie op te wekken. Door de technologie van vandaag de dag is het nog steeds mogelijk om al onze energie behoefte uit de zon te halen. Zelfs in het bewolkte Nederland!

Zonne-energie voor iedereen

LUITJES is een bedrijf dat zonnepanelen voor iedereen mogelijk maakt. Betaalbaar, duidelijk, snel en eenvoudig. Waar wacht u nog op? U had vandaag al kunnen besparen.

De kracht van de zon

LUITJES levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen besparen op de energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, wordt u onafhankelijk van energiebedrijven. LUITJES helpt graag! Met ons brede assortiment is er volop keuze.

Deskundig advies

LUITJES biedt deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook nemen wij op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: van het regelen van een subsidieaanvraag tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen.

Gegarandeerd een lage prijs

Uiteindelijk bent u niet alleen minder geld kwijt aan energie­ rekeningen, ook verzekeren wij een extra scherpe aanschafprijs. Dit komt bovenop de lage onderhoudskosten en gratis zonne­stroom. Tel uit uw winst!

Uw partner in duurzame energie

Kortom, LUITJES is dé partner in duurzame energie in en om de woning. Kiest u voor duurzaam en schoon, dan komt u al snel uit bij LUITJES. Samen met u leveren wij een wezenlijke bijdrage aan duurzame energie in Nederland.

Kom eens langs (uitsluitend op afspraak) LUITJES is de eerste gespecialiseerde leverancier van zonnestroom systemen met een eigen showroom. Wilt u de producten zelf zien en ons persoonlijk wat vragen stellen dan bent u van harte welkom in onze showroom in Schagen. Maak alvorens wel even telefonisch een afspraak 0224-297766.

Meer informatie over zonnepanelen?

Bel dan gerust op 0224 - 29 77 66 of mail naar info@luitjes.com.

TOP