Zonnepanelen
Profiteer nu van onze zeer aantrekkelijke prijzen LUITJES levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen gaan besparen op hun energierekening. Door onze zon als energiebron te gebruiken, wordt de onafhankelijk van energiebedrijven steeds minder en kan de energienota omlaag. LUITJES helpt, wij kunnen u met al uw vragen een passend antwoord geven.
Wij leveren uitsluitend kwaliteitspanelen en vakwerk daar zonnepanelen voor ons geen bijproduct zijn. Ook nemen wij u alle mogelijke zorgen uit handen voor de elektra tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen.
De particulier vraagt de subsidie aan via het elektronisch loket van Agentschap NL. De site is: www.agentschapnl.nl
Hiervoor logt de particulier in met zijn of haar DigiD.
Bij de aanvraag moet een digitale versie van een getekende overeenkomst van 2 juli 2012 of later zijn bijgevoegd. Denk hierbij aan een gescande overeenkomst, in pdf of ander formaat, met de handtekening van de opdrachtgever. Een e-mail is dus niet voldoende.
De subsidie kan niet worden uitgekeerd in samenloop met andere subsidies, bijvoorbeeld gemeentelijke of provinciale subsidies.
Het budget is gelimiteerd dus…
Op = Op
Zonnepanelen werking
Werking van PV- Werking van PV-Systeem
Verschillende zonneceltypen
Zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een zeer uiteenlopend uiterlijk, gebruik, prestaties en prijsstelling. De twee belangrijkste soorten zijn kristallijn en de dunne film (thin film). Onder beide soorten zijn er vele varianten en afmetingen.
Polykristallijn
Dit zijn schijfvormige delen die opgebouwd zijn uit verschillende oriëntaties.
De kleur is niet volledig egaal, door het verschil in reflectie, en is meestal blauw. Polykristallijn heeft een hoog rendement, is op dit moment het meest gangbaar in de markt en heeft een gunstige verhouding.
Mono-kristallijn
De schijfvormige delen zijn opgebouwd uit gelijkmatig gevormde en georiënteerde siliciumkristallen. De kleur is uniform, volledig egaal en meestal Mono-kristallijn geeft in theorie de beste efficiëntie per cel.
Dunne film zonnecellen (thin film amorf)
Dit zijn ultradunne panelen, opgebouwd uit amorf combinatie met kristallijn. Ze zijn zeer gevoelig voor zonlicht en hebben als voordeel dat ze ook in diffuus licht efficiënt elektriciteit kunnen opwek uiterlijk. Het grote nadeel is echter nog dat ze per m² minder WP aan vermogen hebben, waardoor ze van genoemde drie de laagste efficiëntie per m² hebben. Voor de woningbouw met hellende daken zijn ze vooralsnog minder geschikt omdat de dakoppervlaktes in Nederland relatief klein zijn in vergelijking tot bijvoorbeeld België of Duitsland. Er kan daardoor niet altijd aan de vermogensvraag in WP voldaan worden. Er zijn echter wel technologische ontwikkelingen die maken dat de breder toepasbaar zal zijn.
Wilt u meer informatie over LUITJES PV-systemen neemt u dan contact op met ons via info @luitjes.com of 0224-29 77 66
Zonnepanelen duur?
Welnee! LUITJES levert complete zonne-energie oplossingen voor een scherpe prijs. De energie die u zelf opwekt wordt in mindering gebracht op uw energienota.
Uw energierekening naar € 0,-
Een zonnestroomsysteem wekt stroom op. Zodra u minder stroom in uw huis verbruikt dan door het systeem wordt opgewekt, draait de elektriciteitsmeter achteruit. Op het moment dat u meer verbruikt dan dat u opwekt (tijdens de avond en nacht) draait uw meter vooruit. U zit dus nooit zonder stroom en de stroom die u heeft opgewekt in de zomermaanden kunt u zonder problemen in de donkere wintermaanden weer gebruiken. Als uw zonnestroomsysteem op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat u verbruikt zal uw nota € 0,- worden of krijgt u zelfs geld terug van de energieleverancier.
Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt c.a. 3500 kWh (kilowatt uur) op jaarbasis. Met de keuze voor een zonnestroom systeem kunt u dus zelf bepalen welk deel u van het stroomverbruik zelf gaat opwekken. Uw jaarverbruik in kWh kunt u vinden op de jaarlijkse eindafrekening van uw energieleverancier.