Power systems

Luitjes Elektrotechniek  is een nationale specialist in complete turn-key oplossingen voor de levering, controle en de distributie van elektrische energie d.m.v power system en noodstroom oplossingen. Bij het zoeken naar een leverancier van stroomvoorzieningen, heeft u met Luitjes Power Solutions een ervaren partner waar kwaliteit een standaard is, flexibiliteit een manier van leven is en betrouwbaarheid normaal is. Luitjes Power Solutions voldoet aan al uw behoeften als het gaat om elektrische energie oplossingen en is simpelweg de beste elektrische partner die nederland te bieden heeft!

Uw (nood) elektrische krachtbron kan worden geconstrueerd met een of meer parallelle generatorsets of UPS-systemen. Indien gewenst, kunnen deze systemen in een zgn. custom-build container worden geleverd.

Goed zijn is de standaard van de Luitjes werknemers. We eren de traditionele waarden waar overeenkomsten transparant en helder zijn. Ja betekent Ja en Nee betekent nee. De ingewikkelde behoeften van power solutions zullen in goede handen zijn bij “Uw partner in elektrotechniek.”

Diensten

Meer dan 35 Luitjes medewerkers gebruiken hun ervaring en vaardigheden van elektrotechnische installaties wanneer zij werken aan nieuwbouw of refits van elektrische (nood) stroom oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor gevestigd in Schagen, ontwerpen, berekenen, leveren en installeren de werknemers van Luitjes Elektrotechniek alle soorten elektrische installaties. Onze gewaardeerde service gebeurt nationaal. Het maakt niet uit met wie u te maken heeft overal vindt u medewerkers die flexibel, hardwerkend en servicegericht zijn.

Volledige controle

Het ontwerp en de levering van alarm-, monitor- en controle systemen vindt plaats in de automation afdeling, die een echte trendsetter is in de automatisering van alarm, controle- en monitorsystemen. Luitjes Elektrotechniek begon als een specialist in automatiserings systemen voor beveiligingssystemen, maar is momenteel bekend als een betrouwbare partner in automatisering voor allerlei elektrische systemen. De kenmerkende no-nonsense mentaliteit van de specialisten van Luitjes elektrotechniek, de constante zoektocht naar innovaties, een antenne voor technische ontwikkelingen en oog voor de wensen van de cliënt vormt de basis voor een succesvolle onderneming.

Mogelijkheden:

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.   0226-297766

TOP