Bekijk onze folder

Opmars elektrische auto’s niet te stuiten

Elektrische rijden wordt steeds populairder en dat betekent dat er ook meer laadpalen moeten worden geïnstalleerd. Een laadpaal installeren is voor LUITJES Elektrotechniek geen onbekend terrein met onze ervaring. Al vanaf het begin is LUITJES hier al actief mee bezig.

Dat het elektrische rijden steeds meer wordt geldt ook bij bedrijven. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrische auto’s en laadstations bij hun bedrijf. Natuurlijk om te bezuinigen op brandstof, maar ook om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Bovendien is het goed voor het imago en de klantgerichtheid van uw bedrijf: zowel uw klanten als uw medewerkers zullen het enorm waarderen als u een laadstation voor elektrische auto’s heeft, waar ze gebruik van kunnen maken. Tegenwoordig verwacht men dat bedrijven ook een duurzaam beleid volgen net als de overheid. Voordeel is dat met hulp van het aanvullende overheidsbeleid steeds aantrekkelijker wordt om bedrijfswagens of wagenparken elektrische te maken. Zo zijn er verschillende subsidie mogelijkheden om het doel te behalen in 2030. Het doel is namelijk om vanaf 2030 iedereen elektrische te laten rijden. Hiervoor moeten er natuurlijk steeds meer laadpalen bij komen.

EV laadoplossingen

EV-Box is een volledig Nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige oplaadstations biedt die volledig modulair opgebouwd zijn. EV-Box is marktleider in Nederland, met meer dan 25.000 geplaatste laadstations.

Wij werken, als Luitjes, nauw samen met EV-Box en nemen graag de installatie van uw laadstation voor onze rekening. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de beste installatie. Neem contact op met ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Want samen kunnen we nagenoeg alles voor u realiseren!

EV-box gecertificeerd
Tesla laadpalen

Wie denkt aan elektrische auto’s, denkt aan Tesla. LUITJES Elektrotechniek is officiële installateur voor Tesla laadpalen.

De Wall Connector wordt door Tesla aanbevolen voor het thuisladen of op werk, omdat deze het voor de Tesla auto's het meest gemaakt heeft en de hoogste oplaadsnelheden biedt. Het maximale uitgangsvermogen van de Wall Connector is 22 kW. De boordlader die is ingebouwd in de auto, heeft een maximale snelheid waarmee deze energie aan de batterij kan leveren. De capaciteiten van de boordlader verschilt per Tesla-model. 

Meer informatie voor een Wall Connector bij u thuis of over een laadpaal installeren? Neem dan contact op met Luitjes via info@luitjes.com of bel 0224 - 29 77 66.

Tesla

Wilt u meer informatie?

Bel dan gerust op 0224 - 29 77 66 of mail naar info@luitjes.com.

TOP