Energietechniek

Maatwerkoplossingen voor energievraagstukken

Samen met u zoeken wij de meest kostenbesparende en duurzame oplossingen voor uw bedrijfsprocessen. LUITJES denkt met u mee. Om energie te kunnen besparen bijvoorbeeld. En om (meer) te werken volgens de milieurichtlijnen en prestatienormeringen, en de juiste invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wel de energie, niet de zorgen

Duurzaam ondernemen is eenvoudiger dan u wellicht denkt. Luitjes biedt de oplossing die bij u past, zoals een biomassacentrale of een energiebesparingsvoorstel. Om uw energiegebruik te verlagen, prijsrisico’s te beheersen en uw installaties energiezuinig te beheren. En de realisatie? Ook die processen kunnen we voor u uit handen nemen. Bovendien denken we mee over het uitbesteden van energievoorzieningen en over energie gerelateerde diensten.

Advies van onafhankelijke experts

U krijgt bij LUITJES een onafhankelijk, eerlijk advies en een gegarandeerd resultaat. We zijn experts op het gebied van technische dienstverlening, energieprocessen en energiebeheer. En daarmee de ideale energiepartner voor industrie, utiliteit, vastgoed, gemeentes en provincies.

Welke uitdaging wilt u aangaan om een energieplan te bedenken.

Wij kunnen u adviseren over energietechniek in gebouwen  en toepassingen. Samen kunnen wij daarbij een totaaloverzicht van investering, kosten en besparingen opstellen.

Vaak komen energiezuinige en milieubewuste installaties in aanmerking voor subsidieregelingen. In de meeste gevallen is dat de Energie Investering Aftrek (EIA). De toepassingen hebben veelal betrekking op het opvangen van restwarmte uit afvalwater, rookgassen en overige afvoeren. Wij hanteren een simpel standpunt: alles wat we niet aan thermische energie via schoorsteen, ontluchting of riolering laten verdwijnen, maar daarentegen hergebruiken, is pure winst.

TOP