Informeer over onze woningbouwprojecten!

Woningbouw

LUITJES Elektrotechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van alle mogelijke elektrotechnische oplossingen in de woningbouw. Een basis elektrische installatie volgens de laatst geldende normen of de meest vooruitstrevende, energiebesparende en op comfort gerichte elektrische installatie, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Bovendien werkt LUITJES Elektrotechniek samen met veel woningcorporaties en aannemers om de elektrotechniek voor renovatieprojecten te realiseren. Met onze kennis en specialisatie blijven karakter en authenticiteit van oudere woningen behouden maar krijgen deze de veiligheid, het comfort en de mogelijkheden van het moderne wonen.

Met onze opgedane ervaring beschikken we over de juiste kennis voor elk project. Dit kan variëren van een groot woningcomplex, een complete wijk of zelfs kleinschalige opdrachten bij woonhuizen of luxueuze villa's. Vanaf het intakegesprek en het advies tot de uitvoering en oplevering. Alles wordt tot de puntjes geregeld door onze goed opgeleide en ervaren elektrotechniek specialisten.

Heeft u vragen?

Bel dan gerust op 0224 - 29 77 66 of mail naar info@luitjes.com.

TOP