Industrie

Noord-Holland kent veel industriegebieden. LUITJES heeft haar wortels in Noord-Holland en is een onderneming met veel specialistische kennis in huis om industriële installaties op grote schaal te ontwerpen, te installeren en te onderhouden.

Onze ervaring stelt ons in staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Het is juist het maatwerk, het meedenken en het bouwen van oplossingen waar wij een uitdaging in zien. De mogelijkheden zijn oneindig, schroomt u niet om uw vraag bij ons neer te leggen.

Specialist in elektrotechnische installaties: elektrotechniek, instrumentatie, installatietechniek en meet- en regeltechniek.

Huisleverancier elektrotechniek en instrumentatie

Een goed geregelde en dus betrouwbare elektrotechnische- of besturingsinstallatie is essentieel voor een vloeiend productieproces. Luitjes zorgt daarvoor. Voor een groot aantal uiteenlopende klanten zijn we huisleverancier van elektrotechnische en instrumentatiewerkzaamheden (meet- en regeltechniek).

Totaalpakket E&I

Luitjes biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie (E&I). Van basic tot detail engineering, van nieuwbouw tot renovatie en van optimalisatie tot onderhoud. Onze specialisten, die verspreid over heel Nederland inzetbaar zijn, kunnen u begeleiden bij het ontwerp, beheer (volgens de NEN 1010 en NEN 3840) en modificatie van uw installatie. Ook de technische automatisering (PLC/SCADA) van uw elektrotechnische installaties kunnen we voor onze rekening nemen.

Uitgebreid dienstenpakket elektrotechniek en instrumentatie

We hebben een brede ervaring in de belangrijke industriële markten Olie & Gas, chemie, tankterminals en Food & Feed en kunnen elke vraag op het gebied van E&I beantwoorden. Ons aanbod bestaat onder meer uit:

Engineering | maintenance engineering | ontwerpen en bouwen van skids | meet- & regeltechniek

automatisering (PLC/SCADA) |hoogspanningstechniek |verlichting |beveiliging-, meld- en beheersystemen

Om plant changes in beeld te brengen, ontwerpen te maken en de berekeningen uit te voeren, maken we onder meer gebruik van de softwarepakketten E-plan, AutoCAD en In-Tools.

Optimalisatie en onderhoud elektrotechnische installaties

We nemen u de optimalisatie en het onderhoud van uw elektrotechnische installaties graag uit handen. Neem voor meer informatie neem contact met ons op 0224 29 77 66

TOP