Informeer nu over Elektrotechniek, ons hoofdproduct!

Elektrotechniek

Elektrotechniek is ons hoofdproduct.

Voor alle licht- en elektravoorzieningen in woning, winkel, bedrijf en industrie bieden wij uitgekiende, zeer hoogwaardige en betrouwbare elektrotechnische installaties aan.  Luitjes Elektotechniek, bedreven in haar vak, biedt u derhalve de tools om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de moderne elektrotechniek.

Kennis, opleiding en ervaring vormen de basis voor onze vakbekwaamheid. We hebben de actuele kennis in huis om de totale diversiteit in elektrotechnische installaties te ontwerpen, te installeren en te onderhouden. Alle installaties voldoen aan de norm NEN 1010 en overige relevante normen.

Wij zijn adequaat afgestemd op de meest recente en snelgroeiende technologische ontwikkelingen en optimaliseren traditionele installaties naar de eisen en wensen van deze tijd.

Bij de verscheidenheid aan werkzaamheden staan ”kwaliteit” en ”klantgerichtheid” steeds voorop. We besteden aan deze beide aspecten continu aandacht en worden hierop jaarlijks door de KEMA gecontroleerd. Recentelijk is onze certificering dan ook wederom succesvol verlengd.

Luitjes Elektrotechniek is gecertificeerd voor:

 • VCA 2008/05
 • BRL 6000:2005
 • NCP erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf
 • NCP erkend Installatiebedrijf volgens Regeling Brandmeldinstallaties 2020
 • NEN 3140 keuring
 • Erkend KENTEC-leerbedrijf

Waarom voor Luitjes kiezen 

 • ONZE EXPERTISE
  Luitjes laat techniek werken voor haar klanten. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Door met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen te komen ontstaat er een gezamenlijke dynamiek. De efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden wij met vakkennis in het financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services.
 • PASSIE VOOR TECHNIEK
  Het op een verantwoorde manier inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik is ons dagelijks werk. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde is daarin essentieel en vormt de basis van ons succes. Betrokkenheid bij het bedrijf, bij onze klanten en een passie voor techniek zijn onontbeerlijke waarden.
 • INNOVATIEVE OPLOSSINGEN
  Vanuit die vertrekpunten ontzorgt Luitjes haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Luitjes draagt zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.

Meer info bel 0224-297766

TOP