Toegangsbeveiliging

Vanuit uw werkplek of huis zien wie er voor de deur staat, welke dan op afstand geopend kan worden. Dat kan met onze slimme toegangsbeveiligingsoplossingen. Toegangsbeveiliging of toegangsbewaking is een onmisbaar element aan het worden in kantoorgebouwen, industrieterreinen, appartementen en etagewoningen. Praktisch en handig als u niet snel naar de voordeur kunt komen, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent. Met één druk op de knop opent u de voordeur. Veilig en gemakkelijk.

Een intercomsystemen als toegangsbewaking

Een intercomsysteem hoort bij de totale beveiliging van uw bedrijf of woning. Het intercomsysteem vervangt de bestaande belinstallatie. U kunt met de deurtelefoon of applicatie op de PC met de bezoeker praten voordat u de deur – op afstand – opent. Wij kunnen u informeren over de vele mogelijkheden die onze intercomsystemen te bieden hebben. Bedrading en draadloos en altijd in een compleet pakket. Wij adviseren u voor de juiste en logische plaats bij de voordeur en zorgen ervoor dat het systeem niet te laag of te hoog hangt. Onze systemen zijn geschikt voor één tot 4.800 appartementen, dus kunnen wij ongeacht de grote van het complex een oplossing bieden.

Of een videosysteem als toegangsbewaking

Niet alleen horen wie er bij u aanbelt, maar ook zien? Dat kan. Met de video-deurintercom. De naam zegt het al. U ziet binnen op een klein videoscherm wie er bij u voor de deur staat. Bij de toegang is namelijk een camera ingebouwd in het entreepaneel. Een sterke vorm van beveiliging. Het assortiment is voor alle voorkomende oplossingen, van een simple drukker tot een touchscreen “hufterproof” zijn opgenomen in het assortiment, dus welke wens u ook heeft wij zijn in staat de met u de juiste oplossing te bieden. Met flatscreen en touchscreen. Hiermee bieden we voor iedere stijl en smaak een oplossing. De videosystemen zijn eenvoudig te combineren met onze andere beveiligingssysteem zodat uiteindelijk alle beveiligingssystemen te bedienen zijn vanaf de mobile telefoon als op de PC.

Accessoires voor uw toegangsbeveiliging

Een bestaand intercomsysteem is eenvoudig uit te breiden met een extra binnenpost of een elektrische deuropener, of als het bedrijf verder groeit en er een gebouw of vestiging bij komt, de installatie te combineren of er controle over te hebben. Hiermee bent u in staat om uw eigen beveiliging op maat in te richten.

TOP