Inbraakbeveiliging

Het installeren van een alarmsysteem is een goede basis om uw pand te beveiligen. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat direct - via de alarmcentrale - een contactpersoon, bewakingspersoneel of de politie naar de plaats van de inbraak wordt gedirigeerd. Tot het totale beveiligingsplan behoren ook altijd preventieve en risico beperkende maatregelen van bouwkundige en organisatorische aard, zoals deskundig gemonteerd hang- en sluitwerk, een goed sleutelbeheer en compartimentering van waardevolle zaken.

Specifieke systemen en toepassingen

Verschillende situaties vragen om verschillende manieren van beveiligen. Naast het installeren van een alarmsysteem zijn er verscheidende uitbreidingen mogelijk. U kunt uw winkel, bedrijf of organisatie ook extra beveiligen met bijvoorbeeld een mistgenerator. U kunt ook samen met uw collega winkeliers in de buurt het Winkel Waarschuwingspakket in gebruik nemen, zodat je elkaar kunt helpen bij onraad. Samen sta je immers sterker. Kortom; inbraaksignaleringssystemen zijn er in allerlei categorieën van zeer eenvoudig tot multi-applicatiesystemen. Zo kunnen complexe beveiligingsvraagstukken middels één systeem worden beheerd.

Snelle inzet van politie gewenst? Verificatie van inbraakalarm vereist!

Terreinbeveiliging

Beveiliging van een gebouw alleen is niet altijd voldoende. Bedrijventerreinen zijn vaak groot, onoverzichtelijk en kennen vele uithoeken en verstopplekken. Vooral 's avonds, 's nachts en tijdens de weekeinden zijn de bedrijven kwetsbaar. Criminelen weten al sinds jaar en dag dat er op dergelijke plaatsen iets te halen valt.

Het beveiligen van het buitenterrein kan noodzakelijk zijn om een indringer tijdig aan te houden en een inbraak te voorkomen. Aan de hand van de risico's wordt de juiste beveiligingsoplossing bepaald. Hekwerkbeveiliging, slagboombeveiliging, bodemdetectie en radar- of infrarooddetectie in combinatie met camera-observatiesystemen maken een effectieve terreinbeveiliging mogelijk.

Security management systemen

Security management systemen integreren verschillende beveiligingsdisciplines tot één centraal te beheren systeem. Functionaliteiten van inbraakdetectie, brandbeveiliging, toegangscontrole, parkeerbeheer, terreinbeveiliging, technische installaties, procesbewaking en gebouwenbeheersfuncties laten zich koppelen tot een samenhangend geheel. Het aanwezige bewakingspersoneel beschikt zodoende over overzichtelijke en eenduidig gepresenteerde informatie zodat bij calamiteiten snel en adequaat gehandeld kan worden en geen kostbare tijd verloren gaat.

Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging? Neem dan contact op met ons op 0224 – 29 77 66 of vul het contactformulier in.

TOP