Informeer nu over CCTV en camerabewaking!

Camerabewaking

Camerabeveiliging is een actueel begrip geworden in onze samenleving. Vrijwel iedere inwoner is op de hoogte van de aanwezigheid van camerabewaking.

Het begrip CCTV is een internationaal begrip dat alle aspecten met betrekking tot camerabewaking en beveiliging omvat en is een afkorting dat staat voor Closed Circuit TV wat vrij vertaald kan worden als een gesloten TV circuit. Tegenwoordig zijn deze systemen lang niet altijd gesloten systemen.

In de praktijk wordt de camerabeveiliging toegepast om sociale veiligheid te bevorderen en risicosituaties te neutraliseren. Cameratoezicht is een objectief en probaat middel om controle, observatie en bewaking uit te voeren. Met toezicht kan er gereageerd worden op een situatie die zich voordoet. Naderhand kan bepaald worden welk feit zich heeft afgespeeld.

Het ontwerp moet aan een aantal eisen voldoen. Vragen als “Wat moet een camera registreren, wat moet worden opgenomen en is het een vandaalgevoelige omgeving” dienen vooraf gesteld en beantwoord te worden. Alsmede alle relevante beheers aspecten moeten hierbij de aandacht krijgen. Dit alles binnen het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens of de Wet Persoonsregistratie.

Camerabeveiliging kan ingezet worden in een overvloedig spectrum van toepassingen, van musea, benzinestations, fabrieken en winkels tot opslagplaatsen en magazijnen. In de meest uiteenlopende omstandigheden en omgevingen kunnen CCTV- systemen worden ingezet.

Met het veiligheidsbeheer op afstand kunnen aanzienlijk kostenbesparingen worden verwezenlijkt.

Advies en projectbegeleiding

LUITJES Elektrotechniek is een gerenommeerd bedrijf die ook op het gebied van CCTV u kan begeleiden bij het projecteren en realiseren van beveiligingsvraagstukken.

Analyse registratie

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de opgenomen beelden te analyseren. Het terugvinden van beelden met gewenste informatie kan door ons uitgevoerd worden waardoor de installatie minder beslag legt op uw tijd.

LUITJES: Camerabeveiliging op maat

Camerabeveiliging is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de maatschappij. In de beveiligingsbranche wordt camerabeveiliging steeds meer toegepast, omdat de systemen erg uitgebreid en betrouwbaar zijn. Daarnaast is camerabeveiliging goed te combineren met een alarmsysteem en toegangscontrole. Met behulp van camera's kunnen panden en terreinen op afstand worden bewaakt. Niet alleen werkt het preventief, maar de beelden kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een inbreker te identificeren. Daarnaast kunnen deze beelden als bewijsmateriaal gebruikt worden.

Wat past bij u?

Voor wie?

Camerabeveiliging is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren, die hun eigendommen willen beschermen en toezicht willen houden. Luitjes heeft een uitgebreid assortiment met diverse camera's en systemen voor allerlei situaties. Camerabeveiliging sluit uitstekend aan op een eventueel al geïnstalleerd alarmsysteem. Door een goede beveiliging voorkomt u een hoop ellende! De camerabeveiliging van LUITJES is al toegepast voor allerlei doeleinden en branches, enkele voorbeelden hiervan zijn: pandbeveiliging, terreinbeveiliging, toegangscontrole, winkelbeveiliging, woningbeveiliging en tankstationsbeveiliging.

Leasen

LUITJES heeft uit de praktijk geleerd dat bedrijven de aanschaf van een camerabeveiligingssysteem niet altijd in één keer kunnen veroorloven, dit terwijl camerabeveiliging toch vaak noodzakelijk is voor de ondernemer. Voor een vast bedrag per maand kunt u uw bedrijf volledig laten voorzien van camerabewaking door LUITJES! Er wordt een contract opgesteld voor een periode van 2 of 3 jaar. De bedragen van LUITJES zijn hierin uiterst concurrerend. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Pluspunten van leasen zijn:

 1. Door te leasen heeft u de technologie van morgen vandaag al in huis.
 2. Leasen bij LUITJES is flexibel en aanpasbaar.
 3. Door te leasen voorkomt u grote uitgaven in één keer.
 4. Leasen biedt u volledige garantie over de hele lease periode.
 5. Met leasen bent u beschermd tegen verouderde apparatuur.
 6. Na de lease periode bent u eigenaar van het hele camerabeveiligingssysteem.

Camerabeveiliging op maat

LUITJES vindt het belangrijk dat de juiste camera’s op strategische plekken hangen. Strategische plekken zijn bijvoorbeeld: bij de kassa, een kluisruimte, een voor- en achterdeur, of buitenterrein waar goederen liggen opgeslagen. Het is ook belangrijk wat het doel is van de camera’s: wilt u alleen waarnemen, dan zijn een aantal overzichtscamera’s voldoende. Wilt u mensen herkennen, dan is het belangrijk dat de camera’s dichter bij de persoon hangen, of dat u gebruik maakt van camera‘s met een betere lens en beeldkwaliteit. LUITJES levert twee soorten beeldkwaliteit: Analoog (DVD-kwaliteit) of IP (HD kwaliteit). Camerabeveiliging Wat past bij u

Hoe werkt het?

Vanuit het systeem kunt u de beelden altijd live bekijken, of terug kijken. Een systeem neemt gemiddeld 2 tot 3 weken aan beeldmateriaal op. Wanneer u er voor kiest om alleen opnames te maken als er beweging is, kan het systeem langer uw beelden opslaan, dit werkt een stuk effectiever. LUITJES kan er voor zorgen dat u de beelden op uw telefoon of tablet live op de hele wereld kan bekijken. Zo heeft u altijd en overal de beelden binnen handbereik. Dit geeft u een veiliger gevoel. Als u PTZ (draaibare) camera’s heeft, kunt u deze ook op afstand draaien en inzoomen.

Ook op de pc zijn de beelden live te bekijken. De software kan worden geïnstalleerd voor meerdere gebruikers. U kunt uw personeel minder rechten geven in de software, maar toch kunnen zij de beelden op de zaak bekijken. Via de pc kunt u beelden ook op afstand terugkijken en back-uppen, zo kunt u alles op afstand regelen!

Onderhoudscontract

Bij een professioneel camerabeveiligingssysteem is onderhoud noodzakelijk. Daarom komt LUITJES eens in het jaar bij u het systeem nakijken. Door een onderhoudscontract weet u zeker dat het systeem werkt in geval van calamiteiten.

Het onderhoudscontract houdt in:

 1. Het schoonmaken van de camera's.
 2. Het opnieuw scherp stellen van de camera's.
 3. Oude slechte kit-randen opnieuw kitten bij buitencamera's.
 4. Schoonmaken van de recorder.
 5. Eventuele software updates uitvoeren op de recorder.
 6. Instellingen controleren van de camera's en de recorder.
 7. Eventuele software updates uitvoeren op de pc of mobiel.
 8. Stroomvoorzieningen controleren.
 9. Balans en connectoren controleren.
 10. Adviezen over functioneren van het camerabeveiligingssysteem.
 11. Opnieuw bekijken van huidige situatie.
TOP