Informeer nu over Besturings & Regeltechniek!

Besturings- & Regeltechniek

De besturings- & regeltechniek die wij aanbieden is begonnen als aanvullend product binnen het bedrijf en is zodanig ontwikkeld dat hiervoor een aparte afdeling engineering is opgezet. Vanuit deze afdeling ontwerpen, programmeren en installeren wij besturingsinstallaties op maat voor machines en productieprocessen.

Wij bieden oplossingen, verbeteringen, bedieningsgemak of energiebesparing aan door middel van regelapparatuur voor zowel industrie, utiliteit en de particulier.

Wenst u gedeeltelijke of totale automatisering van uw machinepark, een gebouwbeheersysteem in uw kantoor of domotica in uw woonhuis, wij leveren een passende oplossing voor uw situatie.

Bij productieprocessen is voor de aansturing van machines en de koppeling naar de elektrotechniek veel technische kennis nodig om het productieproces vlekkeloos te laten verlopen. Wij leveren de aansturing en de koppeling daarvan.

De kennis van de klant, van haar product of proces, in combinatie met de kennis van Elektrobureau Luitjes leidt tot een modern functionerende installatie.

TOP