page contents

Kies nu ook voor een laadstation bij uw bedrijf

Opmars elektrische auto’s niet te stuiten

De opmars van elektrisch rijden, en dus van laadstations, is niet te stuiten. Steeds meer bedrijven kiezen voor elektrische auto’s en laadstations bij hun bedrijf. Natuurlijk om te bezuinigen op brandstof, maar ook om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Bovendien is het goed voor het imago en de klantgerichtheid van uw bedrijf: zowel uw klanten als uw medewerkers zullen het enorm waarderen als u een laadstation voor elektrische auto’s heeft, waar ze gebruik van kunnen maken.

kleuren ev box luitjes

Luitjes  en marktleider EV-Box werken nauw samen

EV-Box is een volledig Nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige oplaadstations biedt die volledig modulair opgebouwd zijn. EV-Box is marktleider in Nederland, met meer dan 25.000 geplaatste laadstations.

Wij werken, als Luitjes, nauw samen met EV-Box en nemen graag de installatie van uw laadstation voor onze rekening. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de beste installatie. Neem contact op met ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Want samen kunnen we nagenoeg alles voor u realiseren!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.   0224-297766

TOP