page contents

Off-shore

Marine & Offshore Industrie

Standaard en custom bekabelingproducten voor de marine en offshore industrie vindt u bij Luitjes. Op voorraad en binnen 24 uur geleverd! Wij leveren alles op het gebied van kabel en draad in de marine en offshore industrie om bijvoorbeeld te beschermen, te markeren of te verbinden, zoals kabel, krimpkous, connectors en heat tracing.

Specificaties & Gerenommeerde Merken

De marine en offshore industrie stelt zware eisen aan mens en materiaal en vraagt om robuuste high performance bekabelingsproducten met oog op veiligheid, productiviteit en bestand tegen barre omstandigheden. Luitjes is in offshore en scheepvaart sterk vertegenwoordigd met producten en diensten afgestemd op deze tak van industrie. Denk hierbij aan levering en ontwerp van de-icing projecten aan dek en bij schepenliften, of markering en on-site opleiding voor het uitvoeren van alle leidingmarkering bij boorplatformen.

Daarnaast producten voor het bevestigen, afwerken, beschermen, repareren en markeren van bekabeling aan boord van schepen en platforms. Daarnaast natuurlijk ook de offshore kabel zèlf.

De meeste producten voor de marine en offshore industrie leveren wij uit voorraad en trachten wij binnen 24 uur te leveren. Onze producten voor de marine en offshore branche zijn altijd van de hoogste kwaliteit en van gerenommeerde merken.

Custom Bekabeling

Naast standaardproducten levert Luitjes ook klant specifieke producten voor de marine en offshore branche. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Luitjes denkt met u mee en helpt u graag verder.

TOP