page contents

Informeer nu over lampen wisselen of Infra-techniek!

Infra-techniek

# Luitjes Elektrotechniek is uw specialist voor o.a.
1 Aanlichten van gebouwen
2 Openbare verlichtingsinstallaties
3 Terreinverlichtingsinstallaties
4 LED en Co2 neutrale verlichtingsinstallaties
5 VRI (Verkeer Regel Installaties)
6 Buitencamerainstallaties (voor terreinbewaking)
7 zowel voor groot- als kleinschalige projecten

Wij hebben veel ervaring met o.a.: Gemeenten, instellingen, aannemers en sportverenigingen.

Wij lichten enkele onderwerpen toe:

Gebouwaanlichting
Verlichting kan een object een totaal ander aanzien geven. Is het niet een bedrijfsgebouw danwel een kerk die een ander aanzien krijgt. Wij leveren en installeren schijnwerpers voor het aanlichten, afgestemd op specifieke situaties, onder meer met LED stralen.

Terreinverlichtingsinstallaties
Niet alleen op een bedrijventerrein maar ook bij sportverenigingen is het belangrijk dat de verlichting goed is afgestemd, u kunt daarbij denken aan compacte schijnwerpers met lichtbundels, afgestemd op uw wens. Dit draagt een steentje bij aan de veiligheid die op niveau moet zijn, ook met LED.

Buiten camera installaties (voor terreinbewaking)
Onder rubriek Producten CCTV wordt hier uitgebreid op ingegaan.

Binnen de Infratechniek worden zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd op het gebied van openbare verlichting, verkeerstechniek en infratechniek. Nieuwe ontwikkelingen zoals LED, 3d ontwerpen, verkeersintensiteit regelingen en dimtechniek tonen aan dat Luitjes inspringt op de nieuwste ontwikkelingen.

De kracht van Luitjes schuilt niet alleen in de opgebouwde ervaring en knowhow. De organisatie maakt zich ook sterk voor een goede werksfeer, perfecte opleiding en training waarbij een goede onderlinge verhouding en samenwerking wordt gekweekt. Simpel communiceren en gebruik maken van de modernste communicatietechnieken garandeert een brede inzet van uiteenlopende technische specialismen op kleine, grote en complexe projecten. Het blijft een uitdaging om onze medewerkers te stimuleren en ons continu te verbeteren.

Luitjes houdt rekening met het milieu door te zoeken naar de optimale verlichting- en energieverhouding. Na lichttechnische berekeningen, uitgevoerd volgens fabrikantopgave, komen wij met een optimaal advies.

Daarnaast houdt Luitjes zich bezig met ontwerp, aanleg en onderhoud van kabelnetten. Preventieve controle, verbruikersregistratie, controlekeuze, testen van meet-verdeelkasten, lokaliseren en reparatie van kabels en registratie horen ook bij onze taken.

Luitjes denkt mee met de cliënt en kijkt vooruit. De afzonderlijke sectoren werken apart of samen. Dit maakt ons sterkt om kleine maar ook grote en complexe werken uit te voeren. Omdat de ontwikkelingen in het installatieproces elkaar in een hoog tempo opvolgen, zijn wij daarop ingesteld. Zo zijn wij alert op mogelijke verbeteringen en energiezuinige installaties. Innovatief werken en denken is ons niet vreemd.

Luitjes doet nog meer. Een aantal voorbeelden: sportveldverlichting, terreinverlichting en het verlichten van openbare gebouwen en bruggen. Het in curatief onderhoud, controleren en herstellen van openbare verlichting of licht decoraties. Het verzorgen van tijdelijke wegvakverlichting, het tijdelijk aanlichten van terreinen en ten tijde van calamiteiten en het leveren van noodstroomvoorzieningen.

TOP