page contents

Intercom

Intercom | Video

Luitjes bevordert eenvoud in huisautomatisering en bedrijf (intercom en Videobewaking).

Met Luitjes bieden wij een totaaloplossing voor huisautomatisering. De naam van het concept verwijst naar de eenvoud van de installatie en het gebruik. De verlichting, de rolluiken en de verwarmingsinstallatie van de woning | bedrijf worden verbonden met scenario’s waarin al eerder geïnstalleerde producten zijn opgenomen, zoals deurintercom, cameracontrole en toegangscontrole. Alle functies van het Luitjes-systeem zijn te bedienen via één Touch screen.

Dit centrale Touch screen kreeg de naam Planux Manager. Via deze ultradunne design-monitor met 3,5 inch kleurenscherm, krijgt de gebruiker niet alleen alle bekende deur-intercomfuncties ter beschikking, maar ook het beheer van woon | bedrijfs functies als verlichting, verwarming, klimaatregeling, toegangs- en alarmsystemen, rook- en gasmelders, energiebeheer en geautomatiseerde systemen in en om het huis | bedrijf, zoals rolluiken, deuropening en beregeningssyteem.

In andere ruimtes, waar geen deurintercom is vereist, voegen wij een MiniTouch toe aan het Luitjes concept. Dit is een compact bedieningsscherm met geïntegreerde temperatuursensor, waarmee eveneens alle functies in een woning | bedrijf kunnen worden bediend. Bij activering van die functies kan de onderzijde worden verlicht met verschillende LED’s. De gebruikersinterface verhoogt het comfort aanzienlijk. Visueel ingestelde personen kunnen het scherm dankzij een doordacht menu met herkenbare symbolen intuïtief bedienen.

De mogelijkheid om verschillende functies te activeren via een smart Phone of tablet completeert het systeem en zorgt er voor dat de gebruiker op elk moment en overal de volledige controle heeft over zijn woning | bedrijf.
Bel of mail ons voor een onderhoudend gesprek of advies.
Meer informatie ? bel 0224 29 77 66
of via ons
contactformulier

TOP